Kérjük, hogy amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, úgy figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak valamennyi pontjával egyetért, azokat kötelező érvényűnek fogadja el magára nézve.

 

Áraink:

A feltüntetett árak Forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák, a szállítással kapcsolatos költségeket viszont nem.

 

A megrendelés menete:

 

A vásárlás regisztrációhoz kötött. Majd ezt követően, e-mail címe és jelszava segítségével tud belépni. Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Lépjen be az oldalra e-mail címével és jelszavával. Válasszon kiszállítási időpontot, fizetési módot és adja meg szállítási és számlázási címét.

Rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az Ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a visszaigazolásban szerepelő rendelésszámon tartjuk nyilván, melyet kérjük, hogy a megrendelés teljesítéséig szíveskedjen megőrizni. Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

Amennyiben visszaigazolásunkban az Ön által megadottaktól eltérően (pl. eltérő mennyiségben) tudjuk teljesíteni rendelését, válaszlevélben kell megerősítenie a módosított rendelést. Rendelése ekkor válik aktívvá.

 

A megrendelés lemondásának módja és feltételei:

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben hívja a +36 20 254-3445-ös telefonszámot, vagy írjon az info@demijohn.hu -ra. Hivatkozásul kérjük, a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.

 

A termék és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások:

Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.

 

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk:

Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük.  Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk az alábbi email címen:info@demijohn.hu vagy a+36/20-254-3445-es telefonszámon, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk. Felügyeleti szerv: Székesfehérvár Önkormányzat Jegyzője

 

Rendelkezésre állás:

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Ha az Ön által megrendelt áru a raktárkészletünkben nem, vagy csak részben áll rendelkezésre, akkor e-mailben 2 munkanapon belül értesítjük és megadjuk, hogy milyen határidővel tudjuk a kiszállítást teljesíteni.

Szállítási feltételek:

Rendelését Budapestre 24, vidékre 48 órán belül kiszállítjuk. A péntek 12 óra után leadott rendeléseket vidéken a következő kedden tudjuk kiszállítani. Sürgős rendelés esetén kérjük, lépjen velünk közvetlenül kapcsolatba!

Vidéki rendelés esetén javasoljuk, hogy olyan szállítási címet szíveskedjen megadni, ahol napközben át tudja venni a csomagot. Budapesten személyes egyeztetés szerinti időpontban szállítunk. A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 18 éven felüli személynek áll módunkban átadni.

 

Szállítási költségek:

Budapestre és vonzáskörzetébe a szállítás alapára 1.800 Ft rendelésenként.

 

Vidékre  
Vidéki szállítás esetén a költségek a csomag súlyától és a szállítás távolságától függnek, ezért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtaláljuk az optimális megoldást. 12 palack felett egyéni egyeztetés szerint kedvezményes szállítást biztosítunk, a rendelés értékének függvényében. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Egyéni egyeztetés szerint lehetőség van a termékek személyes elhozatalára is.

Meghiúsult átadás

Ha a budapesti / Budapest környéki házhozszállítás meghiúsul, munkatársunk egy alkalommal megkísérel Önnel új átadási időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a házhozszállítást ismét megkíséreljük. A második szállítási kísérletért  500 Ft felárat számítunk fel.  Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk, a rendelést tárgytalannak tekintjük és ha már kifizette a vételárat, azt a szállítási költség levonásával a megadott lakossági folyó-, illetve bankszámlaszámra visszautaljuk.

 

Fizetési feltételek:

A fizetés történhet készpénzben házhozszállításkor, vagy előre utalással. Utalás esetén a házhozszállítás vállalási határidejét az összegnek a számlánkra történő beérkezésétől számítjuk. Amennyiben az összeg a megrendelést követő 5 (öt) munkanapon belül nem érkezik meg a számlánkra, megrendelését tárgytalannak tekintjük.

A fizetendő összeget az alábbi bankszámla számra kérjük átutalni:

11991119-80794198-00000000

Céges vevőinktől a második rendeléstől kezdődően a számla kiküldését követő, utólagos utalást is elfogadunk 8 napos fizetési határidővel. Az áru a teljes összeg kifizetéséig Póta-Brezvai Krisztina E.V. tulajdonát képezi.

Shopping Cart
Scroll to Top